Nieuws

Nieuw programma ‘Leisure for a better society’ - Van Gogh Homeland

Nieuw programma ‘Leisure for a better society’

Midden-Brabant ontwikkelen tot dé slimme, duurzame en mensgerichte economische topregio van Nederland. Dat is waar de regionale ontwikkelingsorganisatie Midpoint Brabant voor gaat.
artikel van Gogh Homeland Experience - Van Gogh Homeland

Artikel van Gogh Homeland Experience

Uncover is een magazine van het domein Leisure & Events van Breda University of Applied Sciences (BUas). Het magazine biedt een platform om onderzoek en projecten te delen met het netwerk van de universiteit.
maatschappelijk living labs - Van Gogh Homeland

Living Lab krachtig tool bij oplossen maatschappelijke vraagstukken

Living labs, fieldlabs, innovatieve labs en ga zo maar door. De termen vliegen je om de oren. Maar wat zijn dit nu eigenlijk, wat is het nut en hoe zet je ze in? En hoe kan een living lab bijdragen aan ‘Leisure for a better Society’?
Exploring living labs - Van Gogh Homeland

Exploring living labs

De termen living labs, fieldlabs, innovatieve labs en ga zo maar door vliegen je om de oren. Maar wat is het nu eigenlijk en hoe zet je het in? Deze en nog veel meer vragen gaan we onderzoeken tijdens het Exploring Living Labs Event.
Crossover blog - Van Gogh Homeland

Cross-over tussen Smart Leisure en Smart Mobility

De cross-over tussen smart Leisure en smart mobility is een feit! Vanuit de regionale leisure opgaves van het Midpoint Smart Leisure programma mogen wij deel uitmaken van het pakket smart mobility 2021 van Regio Hart van Brabant!
Smart leisure - Van Gogh Homeland

Smart Leisure webinar

Tijdens de landelijke CvA/JCI Hart van Brabant webinar werd er aan Joost Melis, Juriaan van Waalwijk en Lian Duif gevraagd waarom leisure in Midden-Brabant zo smart is.