Nieuws

Nieuwe fase - Van Gogh Homeland

Van Gogh Homeland gaat nieuwe fase in

Na de eerste ontwikkelfase waarin het concept Van Gogh Homeland helemaal is uitgedacht en uitgewerkt, is het nu tijd voor de ontwerpfase. Mede dankzij Regio Deal kunnen we vervolgstappen zetten.
living labs bruisende beleveningsteliers - Van Gogh Homelands

Living labs als bruisende beleveningsateliers

Je struikelt tegenwoordig over de uit het Engels geleende buzzwoorden zoals growth hacking, gamification en machine learning. Machtig interessant. Maar vaak evenzo vaag. Nog zo’n buzzwoord is living lab.
Versneller maatschappelijke ontwikkeling - Van Gogh Homelands

Leisure is een versneller voor maatschappelijke ontwikkeling

Recreatie & Toerisme is hét vakblad voor professionals. Voor een artikel zijn Joost Melis en Lian Duif geïnterviewd over 'Leisure for a Better Society' en het project Van Gogh Homeland Experience.
Over ons - Van Gogh Homelands

Coöperatie van Goghorganisaties in Brabant

Drie Brabantse organisaties hebben een overeenkomst om samen te werken over de legacy van Van Gogh in Brabant. De ondertekenaars willen het economische, culturele van Brabant versterken met Vincent van Gogh als gids en inspirator.
Samenwerking leisure en van gogh homelands - Van Gogh Homelands

Samenwerking Leisure programma

Namens Midpoint Brabant hebben Fons Jurgens (voorzitter stuurgroep), Bas Kapitein (directeur) en Joost Melis (programmamanager Smart Leisure) op 4 oktober het strategisch programmaplan aangeboden.
Samenwerking leisure en van gogh homelands - Van Gogh Homelands

Brabant gaat voor Leisure for a better society

Regionale ontwikkelingsmaatschappij Midpoint Brabant heeft voor de periode 2021-2024 ‘leisure’ weer gekozen tot één van haar speerpunten. Aan het programma hebben zich al meer dan 50 partijen verbonden.